Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 28, 2018

"Hvor er det, der er bunden energi? Hvor er du ikke får udtrykt din livskraft nok? Hvor er det, du ikke får taget din plads?" siger underviser på Akademiet for psykoterapi, Lea Haderup, når vi taler om det, der er mere interessant end "the same old story of me". 

I dette interview får vi et indblik i hvad organisk...


Oct 20, 2018

"Jeg har fået at vide rigtig mange gange, at det er jo nemt nok for dig, du vejer jo ikke for meget. Men der er jo ikke nogen der ved, hvor mange år jeg stak fingeren i halsen og sultede mig selv og led, virkelig led, under min relation til mad," siger iværksætter og forfatter Kristina Trolle i dette interview om...


Oct 14, 2018

"Den religiøse inklination jeg tror, vi har som væsener, bliver slet ikke mødt af vores kultur. Jeg tror også, det er derfor, at yoga får renæssance og der dukker nogle op som Eckhart Tolle" siger Bo Heimann der netop har udgivet sin første roman ved navn OPSTANDELSER.

Ellers er han nu godt bevendt i udgivelser...


Oct 1, 2018

"Hvad er det som klienten frygteligt gerne vil sige, men ikke tør? Og den der holdthed, holdthed, holdthed- lige før elastikkerne springer. Den fænomenologi i hele tiden at være opmærksom på det udtryk der gør indtryk" siger psykolog, Lars J. Sørensen, til mig om sine terapeutiske møder med mennesker i gennem...