Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For at se mere om mig, klik dig ind på min officielle hjemmeside: mannah.dk

Aug 10, 2019

 "Jeg var ude ved en dame med 22 sjæle på loftet. Jeg rensede huset og fik det hele væk, og lige efter fik hun job, og i det hele taget sin energi tilbage." Christina Charlotte fra Golden Global Clairvoyance er aktuel med en bog om sit liv - I denne live udgave af podcasten taler vi dybere ind i hvad...


Aug 4, 2019

 "Glem HUSK! Jeg fik også at vide hos lægen, da jeg var 15, at jeg skulle tage HUSK- pulver, men jeg fik forstoppelse af det. Når man har irritabel tarm, som jeg havde, har man vekselmave og får man loppefrøskaller der suger væske til sig, vil det give konstant forstoppelse!" 

Sådan siger kostvejleder, Lene...


Jul 28, 2019

"Hvis vi kan se vores livsvej ligge tydeligt foran os, kan vi være sikre på at det ikke helt er den rigtige vej, for vi kan ikke regne alting ud" siger Didde Flor Rotne i den sidste del af Lyden af et bedre livs sommer-retræte.

Didde taler om dansen med sårbarhed, om balancen mellem åbenhed og beskyttelse, de...


Jul 21, 2019

 

"Du kan finde ud af, hvor du ligger på vibrationsskalaen og bruge metoden til at hæve niveauet indenfor det udgangspunkt. Derudover kan du flytte selve det område, du vibrerer indenfor til et højere niveau" siger Nikolaj Flor Rotne.

I denne udsendelse gennemgår Nikolaj manifestationsmetodens 5 trin. Hør hvorfor...


Jul 14, 2019

"Sommerfuglen er et symbol på sjælen. Vi er nødt til at skabe særlige omstændigheder for at sjælen indfinder sig - for sjælen er sky. Den er det dybeste i os. Den er i mellemrummet mellem den indre og den ydre verden."

Sådan siger Didde Flor Rotne, der altid begynder sine samtaler, oplæg og foredrag om...