Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For at se mere om mig, klik dig ind på min officielle hjemmeside: mannah.dk

Apr 20, 2019

Laura Storm er en visionær strategisk tænker, anerkendt som en ung global leder og verdensforandrer af flere organisationer og har de sidste 14 år skabt en del organisationer indenfor klimapolitik og bæredygtighed. Blandt andet Sustainia og senest hendes nuværende organisation Regenerators.

Laura har altid følt...


Apr 12, 2019

"I stedet for at kigge på dine overbevisninger, hjælper jeg dig til at se hvilken rolle du har taget på dig og hvilke begrænsninger den har. Når du siger: "Det kan jeg ikke" er det, fordi din rolle ikke kan. Din rolle strammer mere og mere igennem livet og til sidst går du i terapi, og så må vi arbejde med at...


Mar 28, 2019

 "Du skal ikke vente på, at få en samtale med mig. Du skal tage spirituelt lederskab i dit liv, for så har du den tryghed i dig forever - ikke kun i det her liv, også i fremtidige liv, at du ved, at du er en del af noget, der er større end dig. At du til hver en tid kan spørge dine guider."

Sådan siger spirituel...


Mar 25, 2019

 "Træning i indiansk visdom er en træning i at vende tilbage til sig selv - ved brug af naturen som en spejling på det" (citat)

Sådan siger maya-indiansk medicinkvinde, Pernille Simmelsgaard, der også er Mentor & Coach, Council Guide, Healer og Underviser.

I dette interview introducerer Pernille os til...


Mar 24, 2019

"Egoet skal sidde på bagsædet i bilen, det er sjælen der skal sidde i førersædet." & "Mange af os ved reelt ikke hvem vi er. Vi ved hvad andre gerne vil have vi skal være, og så har vi lavet nogle billeder af hvem vi er. Det kræver mod at kende og efterleve sine dybeste værdier."

Bare to af Kisser Paludans...