Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jan 26, 2019

 "Vores behov stopper aldrig, vi bliver ikke tilfredse. Målet for vores liv må været et andet, end tilfredsstillelsen. Man skal også kunne gå igennem perioder hvor man har svære tab, det er også en del af livet. Er tilfredshed dit mål med livet, vil du skubbe alt væk, der giver utilfredshed og det kommer til at...


Jan 17, 2019

"Man må prøve at afklæde alt det, man har hørt. Selv-verificering er at tage fat i alt det, man registerer i udgangspunktet som værende rigtigt. Det er en dobbeltbevægelse- det er en afskærmning for det man troede, var rigtigt og startskuddet til at gøre sig sine egne erfaringer." 

Kim Gørtz, filosof, forfatter...


Jan 13, 2019

"At være tryg uden at være en del af et fællesskab, har også været væsentligt for, at jeg kunne træde ud af tandlægestanden og sige, at jeg tror på noget helt andet. Hvis jeg havde været meget afhængig af at være i et fællesskab, havde jeg aldrig turde gøre det" siger Dorte Bredgaard i denne...


Jan 6, 2019

"Vi er i virkeligheden en algoritme, der består af tusinder af små bitte beregninger på baggrund af de millioner af erfaringer, vi har fået og som gør, at i den her situation, handler vi sådan her" siger Jørgen Svenstrup, når vi reflekterer over, om vi har en fri vilje.

Det handler om mentaltræning - altså...