Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Feb 18, 2019

"Penge er så meget tabu at snakke om. Jeg har også selv gået og holdt det hemmeligt. Jeg synes, det var lidt sejere, når min veninder fortalte hvor meget gæld de havde end at tale om hvor meget jeg havde i aktier. Vi kvinder skal simpelthen turde at tale om penge"
 
Etnolog og investor Pernille Wahlgren taler med...


Feb 14, 2019

"Medicin-kakao er super potent plukket fra et sacred land. Kakao kan vi mærke, uanset om vi tror på det eller ej. Den rå økologiske kakaobønne har altid været betragtet som hellig hjerteåbnende medicin i den originale verden, der havde respekt for at alt hver der i naturen er medicin. Kakaoen kan åbne dit...


Feb 8, 2019

 "Når jeg kigger på nogle af de par, der har været sammen hele livet, så er der bare et strejf i mig af Det fik jeg så ikke. Det er jo fordi, jeg synes vi er så fantastiske sammen, så derfor vil jeg bare gerne have mere. Det er sådan en grådighed." (Ulla)

- "Hvis der går to år, så går der to år. Jeg føler...


Feb 1, 2019

"Tilbagetrækningen og fremdriften oplever jeg som en bølgebevægelse, som vi har i åndedrættet og som er nødvendigt for vores arbejdsflow. I dette samfund oplever vi primært andres anerkendelse, når vi er i fremdrift. Tlbagetrækningen er dog utrolig vigtig, for at vi kan komme tilbage...