Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jul 28, 2019

"Hvis vi kan se vores livsvej ligge tydeligt foran os, kan vi være sikre på at det ikke helt er den rigtige vej, for vi kan ikke regne alting ud" siger Didde Flor Rotne i den sidste del af Lyden af et bedre livs sommer-retræte.

Didde taler om dansen med sårbarhed, om balancen mellem åbenhed og beskyttelse, de...


Jul 21, 2019

 

"Du kan finde ud af, hvor du ligger på vibrationsskalaen og bruge metoden til at hæve niveauet indenfor det udgangspunkt. Derudover kan du flytte selve det område, du vibrerer indenfor til et højere niveau" siger Nikolaj Flor Rotne.

I denne udsendelse gennemgår Nikolaj manifestationsmetodens 5 trin. Hør hvorfor...


Jul 14, 2019

"Sommerfuglen er et symbol på sjælen. Vi er nødt til at skabe særlige omstændigheder for at sjælen indfinder sig - for sjælen er sky. Den er det dybeste i os. Den er i mellemrummet mellem den indre og den ydre verden."

Sådan siger Didde Flor Rotne, der altid begynder sine samtaler, oplæg og foredrag om...


Jul 7, 2019

"Det vi ikke kan se, fylder mere end det vi kan se. Vi skal turde at være i uvished, give slip på det ukendte og  lade os informere fra det meditative på lige fod med det analytiske"

siger Nikolaj Flor Rotne i dette interview om den nye tids lederkompetencer, om det accelererede, antropocentriske moderne samfund, der...