Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Sep 15, 2018

For 10.gang har jeg indbudt til en live podcast - jeg kalder det et talkshow, for det er lidt noget andet, end når man sidder alene i et rum og optager. Denne optagelse er fra 13.september 2018 hvor journalist og pædagog, Julie Top- Nørgård, og skrivementor og podcaster, Charlotte Heje Haase, taler om sårbarhed og om det at være forfatter og skrive bøger i dagbogsgenren. Som de trods litterære forskelle begge har gjort. Julie senest med "Kroppen er en si" og Charlotte med "Mit livs største tigerspring".

Lyt med til deres fortolkning af sammenhængen mellem sårbarhed og skam, til hvorfor det er relevant for andre at skrive denne ærlige historie fra hverdagen - og er det overhovedet ærligt? Eller er der lag og censur på før vi læser med? Hvad er motivationen bag at skrive sårbart - at inspirere? Kan man inspirere med sin uperfekthed? 

- og meget mere. Lyt med her og kom endelig til næste live podcast - 11.oktober, 1.november og 13.december. Tjek www.facebook.com/thesoundofabetterlife for links til hovedpersonerne.