Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Feb 1, 2019

"Tilbagetrækningen og fremdriften oplever jeg som en bølgebevægelse, som vi har i åndedrættet og som er nødvendigt for vores arbejdsflow. I dette samfund oplever vi primært andres anerkendelse, når vi er i fremdrift. Tlbagetrækningen er dog utrolig vigtig, for at vi kan komme tilbage til verden med fornyede kræfter og skabe de resultater, der er brug for.", siger Didde Flor Rotne, der sammen med sin mand, Nikolaj Flor Rotne, taler med mig om at finde vej i livet, om fremtidens kompetencer, intuition, følelsernes hemmeligheder, kærligheden og den tid vi lever i.
 
Parret er internationalt anerkendte forfattere. Sammen har de 3 drenge og konsulentvirksomheden Stilhedsrevolutionen, hvor de skræddersyer udviklingsforløb for ledere og lederteams.
 
I denne episode får du både parrets inspirerende historie, deres budskaber OG endda høre uropførelsen af to af Nikolajs nye digte fra en sprit ny digtsamling. 
En fantastisk episode du må høre, hvis du egentlig godt kunne bruge en stilhedsrevolution i dit eget liv...
 
- Husk at du kan tjekke links på min fb side og naturligvis tilmelde dig Mannah News, mit ugentlige brev til dig der vil kende mig lidt nærmere, og så er der jo også min youtubekanal :-)
 
Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især din livsvej
 
Mannah