Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Feb 8, 2019

 "Når jeg kigger på nogle af de par, der har været sammen hele livet, så er der bare et strejf i mig af Det fik jeg så ikke. Det er jo fordi, jeg synes vi er så fantastiske sammen, så derfor vil jeg bare gerne have mere. Det er sådan en grådighed." (Ulla)

- "Hvis der går to år, så går der to år. Jeg føler mig hel. Jeg føler mig elskelig. Og hvis der er nogen, der ikke kan finde ud af at elske mig, så har det ikke noget med mig at gøre. Det har jeg været lang tid om at forstå." (Michelle)

Ulla Hinge Thomsen, journalist, forfatter, redaktør og forelægger, og Michelle Hviid, iværksætter, forfatter, foredragsholder og radiovært, mødes med mig (Mannah)til en snak om kærlighedsliv - og det cirkus det kan ligne, især udefra.

Michelle siger godt nok, at hun lige pt ikke har et kærlighedsliv. Men hun har dog hentet en del brugbar erfaring i gennem årene fra netop de nære parrelationer. Ulla har fundet sin store kærlighed - de mødtes på et datingssite og blev nærmest kærester over skrift, da de ikke havde tid til at mødes live. 

Vi taler om hvor stor en del af sit kærlighedsliv, man kan formidle offentligt #udenfilter og om risikoen for at blive misforstået. Senest har Michelle været i "Det næste kapitel", hvor hun ikke følte, at hun blev hørt - ærligheden til trods. Jeg spørger dem også hvad de ville sige til deres dem selv, som 25-årige om kærlighedsrelationer - hvis de kunne sige det. 

Ulla runder af ved at læse en af sine erotiske noveller op - der bliver rigeligt med vådt.

Husk du kan kommentere på min facebookside, dele teaseren og sætte stjerner et sted hvis du viiiiiil

Kh Mannah