Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Feb 14, 2019

"Medicin-kakao er super potent plukket fra et sacred land. Kakao kan vi mærke, uanset om vi tror på det eller ej. Den rå økologiske kakaobønne har altid været betragtet som hellig hjerteåbnende medicin i den originale verden, der havde respekt for at alt hver der i naturen er medicin. Kakaoen kan åbne dit hjerte og lade dig forbinde hermed. I ceremonirummet arbejder vi med kakao som en spirit, du inviterer ind, så du kan mærke hvad, der vil igennem for dig" siger New Nordic Paradigme speaker, Sara Torvallbach.
 

Det nye paradigme er et hvor skellet mellem spiritualitet og hverdagsliv ikke er der. Sara Torvallbach forklarer, at mange vågner op til den spirituelle virkelighed, og derved ikke længere kan fungere under de pressede vilkår enten på arbejdet eller i den firkantede måde at være familie på.

Sara repræsenterer Vølva- den nordiske kvindelige shamanistiske tradition- og uddanner kvinder heri.

I interviewet fortæller hun bla. hvordan hele blodlinjen står og banker på nu og vil have, at vi drastisk ændrer kurs. At vi tør leve fra hjertet i stedet for at leve i ignorance og blive ved med at smadre kloden.

Dette er en gåsehudsepisode, for Sara er generøs med sit vilde budskab og med historier om hvordan det har transformeret hendes eget liv, at være i kontakt med sig selv, bla gennem rituelle ceremonier.

GLÆD dig til en intuitiv trommesang til sidst i udsendelsen - og du kan høre mere her:

https://soundcloud.com/saratorvallbach/its-time-to-remember

Husk at del podcasten hvis du elsker den, bare i nærheden af så højt som den elsker dig.

- Mannah