Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Feb 18, 2019

"Penge er så meget tabu at snakke om. Jeg har også selv gået og holdt det hemmeligt. Jeg synes, det var lidt sejere, når min veninder fortalte hvor meget gæld de havde end at tale om hvor meget jeg havde i aktier. Vi kvinder skal simpelthen turde at tale om penge"
 
Etnolog og investor Pernille Wahlgren taler med mig om økonomisk frihed. Og om hvor enkelt livet kan gøres, når der er tjek på forbruget og pengene bliver sat til at arbejde for dig. Pernille har arbejdet hele sit voksne liv, og nu tager hun en livspause ved hjælp af de penge hun har sparet op og investeret. Det hjælper hun også andre med at gøre - sammen med sin mor, Psykolog Jane Bækgaard har hun konceptet "Lev og Tænk Enkelt". 
Pernille Wahlgrens indfaldsvinkel er hvordan penge kan blive til frihed, fremfor det fangenskab man kan opleve i et job, hvor man måske dagligt går lidt imod sine egne værdier. Pernille har truffet et stort og omkostningrigt valg i sit eget liv om at forlade sit job og sin drøm om et hus, men hun er samtidig gladere end nogensinde før, fordi hun følger sit hjerte og står ved sig selv og det, hun er god til.
 
Lyt med og få Pernille Wahlgrens bedste råd til hvordan man forvalter sine penge og kommer til at føle sig rig.
 
 
 
PS
 
 
I interviewet får du først min styrt-gennemgang af sol, måne og ascendant i Pernille Wahlgrens horoskop- Og efterhånden som vi taler, synes jeg at det hele passer så godt sammen.
 
Alene med den familieorienterede, basesikrende, følsomme (og madglade) krebs i horoskopets andet hus (penge, værdier, den materielle verden) er vi et stykke af vejen. Tilsæt så månen i stenbukken som er følelsesmæssig næring fra struktur, ansvar og disciplin + evnen til at tænke langsigtet, til at handle langsomt og sikkert mod sine ambitioner.
 
Så er vi tæt på budskabet - man må dog ikke overse månens konjunktion med den nordlige måneknude (følelserne som kompas i livet), hvorfor Pernille også understreger, at vi mærker efter før vi køber noget.