Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Apr 12, 2019

"I stedet for at kigge på dine overbevisninger, hjælper jeg dig til at se hvilken rolle du har taget på dig og hvilke begrænsninger den har. Når du siger: "Det kan jeg ikke" er det, fordi din rolle ikke kan. Din rolle strammer mere og mere igennem livet og til sidst går du i terapi, og så må vi arbejde med at løsne den rolle!"

Sådan siger Thetahealer, clairvoyant, hypnoterapeut og underviser Helle Brinch i denne samtale der går tæt på ThetaHealing. Helle har Heart Academy hvor hun træner nye thetahealere. Selv kom hun ind i den alternative verden, fordi hun i årevis led af søvnmangel.

ThetaHealing er energiterapi, der blander elementer fra psykologien med coaching, clairvoyance og healing. Helle bruger clairvoyance og redskaber fra psykologien til at finde ned til roden af de udfordringer, folk henvender sig med. Hun arbejder theta-hjerne bølger, der gør det muligt at tilgå underbevidstheden. 

Gennem healingen forløses de gamle udfordringer og traumer. Clairvoyancen bruger Helle til at se, hvorfor sjælen har valgt præcis de udfordringer, som personen står med. Alt sammen for at finde den enkeltes højeste potentiale.

Lyt til denne episode hvis du er nysgerrig på energi, overbevisninger og mindcontrol. 

Du kan se vores efterfølgende muskeltest lige her: https://youtu.be/3ja4B8W-gS0

Du kan finde Helles meditationer her: https://www.hellebrinch.dk/ hvor du scroller ned af siden og klikker på den firkant hvor der står MEDITATION på. De er ganske dejlige. Her er et link til hendes facebookside

Du er også velkommen på https://mannah.dk/ for et horoskop, deltagelse på en live podcast eller en yogaworkshop.

OG her er billederne af de EEG scanninger Helle Brinch taler om i epsioden:

- Mannah :-)