Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 28, 2019

"Metasundhed giver en logisk forklaring. Det organ der reagerer har et biologisk formål og en funktion, og derved forstår vi hvad kroppens symptomer prøver at fortælle os, også følelsesmæssigt."

Nadia Zarling er psykoterapeut, uddannet i Metasundhed og arbejder til daglig med at finde de følelsesmæssige årsager til sine klienters fysiske lidelser. For derpå at forløse de følelser på et kropsligt plan. 

Det er en samtale der tager udgangspunkt i lytterspørgsmål, og derfor anbefaler jeg at du noterer undervejs, da vi fx hører om hvad hudproblemer, halebenssmerter, ondt i foden, ryggen, nakken, ja selv hvad problemer med tarmen BETYDER  - dvs hvorfor smerterne overhovedet er opstået. 

Jeg spørger også til hvad målet med metasundhed er - at vi slet ikke skal fejle noget længere? Er det ikke utopisk? Nadia Zarling svarer, at processen er målet, og samtidig at vi integrerer denne forståelse af henholdsvis krop og følelser i vores sundhedssystem. 

Man kan ikke tænke sig til en krop i zen, det er ubevidste traumer, og derfor starter det kun ved denne indsigten. Bagefter skal der en eller anden form for terapeutisk indsats til for at smerterne slipper. Men det er til gengæld en enorm nyttig viden at have.

Vi taler også om Nadias horoskop - you don't want to miss it.

- Mannah