Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

May 5, 2019

"Når jeg sidder til Goodtalks med 200 kvinder i salen og der står en og fortæller en uglossy historie, så løber tårerene ned af tilhørerenes kinder. Vi mødes uden skjold, vi mødes som mennesker, for at spille hinanden gode"

Sådan siger stifteren af Goodtalks Pernille Sandberg Bech i vores samtale om den nye feminine kultur i karrierelivet. Pernille er gået all in på at ændre facadenmentalitet på arbejdspladsen, og opdyrke barmhjertige relationer, ægte selvtillid og derved også bedre resultater.

I Goodtalks Netværket får man gratis hinandens sparring og mødes til samtaler om, hvordan mennesker der i dag står stærkt i en karriere, også har haft en "uglossy" vej til den succes.

I samtalen kommer vi omkring emner som sårbarhed, feminint lederskab som mænd kan være virkelig gode til, imposter-syndromet, hvor man er bange for at blive afsløret som værende amatør, selvom man egentlig kører med klatten helt som man skal. Og arbejdsliv versus fritidsliv, autentisk ledelse og hvad det vil sige at give andre anerkendelse/spille hinanden gode.

High Fives er i høj kurs hos Pernille Sandberg Bech, der minder os om hvor stor værdi, vi har for hinanden, også når der skal præsteres.

LYT med og giv en high five IRL og del interviewet med en, der gerne vil have et sjovere arbejdsliv. Se evt vores film her og tjek ud på goodtalks.dk om det er netværket/platformen for dig. 

Husk, at jeg er åben for horoskops-bestillinger og vil elske at mødes enten live eller til en skypekonsultation

 - Mannah