Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

May 19, 2019

"Du har et slæng af guider, der hjælper dig med alt muligt. De har samme intention: At støtte dig til at folde dig bedst muligt ud som det lysvæsen du er i en fysisk krop"

Lyt med når jeg besøger clairvoyant rådgiver, reikimester og healer, Marzcia Techau, og spørger hende til alt! Ja, alt jeg kunne nå på en time - det er en sand fornøjelse at høre Marzcia fortælle om sine "galaktiske" erfaringer. 

Marzcia var også med i podcasten for et år siden, da hun især fortalte om sit forskningsprojekt på sygehusområdet - det kan du lytte til HER.

I denne episode starter vi med tale om TANKERNE, da jeg har fået en  bunke blandede lytter-reaktioner på episode 115 

Derfra taler om de fysiske blokeringer der er i menneskekroppen, når sjælen ankommer i den. Eller det er egentlig sjælen der husker tidligere livs traumer og har overbevisninger med sig, men det er når den kommer tilbage i den fysiske frekvens, begrænsninger viser sig.

Vi taler om at mærke englenærvær og hvad der egentlig skal ske med os, når vores tid som mennesker er forbi. 

Kom med hvis du har spirituelle dragninger og er klar til at høre indgående om hvordan sjæl og form og ånd og guider hænger sammen. 

Marzcia er flyttet til København siden jeg interviewede hende sidst og her har hun healingskurser, en clairvoyanceuddannelse og reiki-kurser. Læs mere om hendes tilbud her.

Som smagsprøve kan du se en guidet meditation af Marczia på min youtubekanal lige her.

PS vi taler naturligvis også om Marzcias horoskop der både byder på åndelig autoritet og en udfordring med at forene det videnskabelige med det åndelige. Og med den store mængde af ILD i hendes horoskop, er der stærkt behov for hviledage. 

Du kan booke tid til at få lagt dit eget horoskop lige her 

 

Kærligst Mannah :-)