Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

May 26, 2019

 "Det er ikke kun din kognitive forståelse, der omstruktureres. Det er hele din måde at være i verden på." (Ove Schroll)

"Negative følelser kan passe på os og mobilisere en masse kræfter, så vi kan løbe væk og sige fra, men der hvor irritationen dræner, er det ikke så hensigtsmæssigt. NLP lægger sig fint i tråd med mindfulness, hvor vi skal overveje vore domme over situationen. Vi kan sætte os selv fri, når vi har fået den læring, vi skulle." (Lene Bredahl Schroll)

Lyt med hvis du vil ændre din virkelighedsoplevelse! I denne episode får du en masse viden om hvad NLP er og et eksempel på en NLP øvelse. NLP står for Neuro (nervesystem) Lingvistisk (sproglig forståelse) og Programmering (nyskabelsen) og handler om hvordan man igennem særlige teknikker kan lave om på ens hukommelsesindtryk og dermed ens fremtid. 

Lene Bredahl Schroll og Ove Schroll har i virkelig mange år fordybet sig i NLP. I 20 år har de arbejdet sammen om at coache mennesker, herunder ledere og organisationer; Ove med en baggrund som psykolog og Lene med en baggrund indenfor HR. Siden år 2002 har de sammen ledt NLP-huset i valby, hvor de aktuelt både har kurser indenfor mindfulness og en NLP- psykoterapeutuddannelse kørende. 

Du kan læse mere om deres arbejde her: https://www.nlphuset.dk/

Se vores teaser her, hvor Lene kommer til at omtale noget så følsomt som hvor længe hun vil blive i sit ægteskab med Ove.

Jeg vil elske at høre hvad du fik ud af samtalen - skriv på facebooksiden eller send mig en gammeldags mail. 

Kærligst Mannah Guldager