Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 29, 2016

Egoet. Dit jeg, dit selv, det personlige referencepunkt, det der planlægger og responderer på omgivelserne. Det, der kan give dig en følelse af at være mere værd eller mindre værd end andre og samtidig også det, der kan holde dig på rette kurs selv, når du er presset.

Et ego er altså en blandet fornøjelse, og det taler jeg med rapperen Yepha om i denne episode af Yogapodcasten. Hans sang har rørt mit hjerte, og man kan diskutere, om det er fordi mit hjerte er messed up eller hans sang er et almengyldigt mesterværk. Begge dele er nok tættest svaret.
I alle fald er en blottet sårbarhed en mangelvare i disse dage, og jeg oplever, at livet giver mere mening at leve efter denne ærlige samtale.

Til sidst læser jeg mååååske min egen fortolkning af sangen op. Nyd den, lyt, del, download Yephas sang på iTunes og lev mere meningsfuldt.