Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jun 23, 2019

""Overgangsalderen er ikke en fejl, den er ikke en svaghed, der skal korrigeres. Den er dét felt, hvor både mænd og kvinde får den fulde adgang til det indre visdomslag. Kvinden kommer i kontakt med sin indre kælling, og en mand får adgang til sin indre magiker. For begge køn gælder det samme: I overgangsalderen har du ikke længere bare adgang til din kraft – du bliver din kraft. At blive sin kraft er at leve sin kraft."

Tanja Eskesen er forfatter, seer og vølve. Hun har bl.a. skrevet en bog om den tredje alder og det er ud fra den vi taler i dette program, for Tanja mener der er en særlig kraft til os, når vi holder op med at føde/opfostre børn. Bag den røde dør - som også er titlen på hendes bog - finder vi en kraft, der både er produktiv, vis og fuldstændig ligeglad med andres holdninger.

For Tanja er det vigtigt at indsigt og handling hænger sammmen - at vi tager ansvaret for os selv på os og dropper ideen om, at vi ikke ved hvad vi skal stille op med livet. Hun er naturligvis født i vædderens stærke tegn (Fik jeg nævnt at hun både har skrevet "Krigerens bog" og "Kællingens bog"?) Tanja Eskesens måde at formulere sig på et bemægtigende på en måde, så alle får noget ud af det- uanset aktuel livsfase.

Vi taler om, hvordan den tredje alder er fyldt med muligheder. Blikket er naturligt vendt mere mod døden end tidligere og det gør livet mere dyrebart. Dødsperspektivet tjener som vejleder til det liv, man ønsker at efterlade.

Det er faktisk her vi kort berører Tanjas horoskop - er du i kontakt med det dybe skorpiontegn, vil livet nemlig byde på genfødsler og trang til at gå langt under overfladen.

Lyt med på denne vidunderligt dybe samtale der tilbyder et berigende perspektiv på livets faser. Det er et MUST HEAR!!

Du kan finde Tanja og hendes bøger lige her: https://tanjaeskesen.dk/boeger/

Og du kan som altid udvise stor venlighed ved at skrive dine kommentarer til interviewet på www.facebook.com/thesoundofabetterlife

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du ønsker at få lagt dit horoskop. www.mannah.dk

Indtil vi høres ved igen - gentænk alt, måske især din kraft

- Mannah