Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 29, 2019

"Katte er ikke bare katte - de har forskellige energier og er enormt individualiserede. Katte er programmeret til at være healere eller familiens vagt-kat. Alt efter hvordan de aflæser dig."

Sådan siger Michelle Garnier, der kan kommunikere med katte. Både de katte der er foran hende, dem der er blevet væk fra deres ejer og dem der er døde. Hun kan fornemme deres specifikke følelser og fortolke og sortere i den information, de hele tiden udsender.

Katten er telepatisk som dyreart. De bruger deres stærke instinkter og i høj grad kan tilpasse sig til deres miljø.

Et af mine spørgsmål går på, hvorfor katteejere kan føle sig så tæt forbundne til deres kat, mens andre må gispe efter vejret ved synet af en kat. Spoiler Alert: Det er faktisk virkelig farligt, at blive bidt af en kat! Og omvendt, når man elsker katte, så er det fordi katte spejler noget i en. 

Michelle er virkelig god til at beskrive  hvilken kontakt, der er på spil mellem kat og menneske generelt, og hun afliver myten om at katte er lettere arrogante.

Jeg har mine børn med (som beskyttelse) i Michelles katte-hjem og det er min datter Felisia Maj du hører i introen. Nogen gange kan du også høre børn og katte lege i baggrunden.

Og jo, vi taler også lidt om hvordan man bedst opdrager katte- er det fx. okay med katte på spisebordet? 

Det er et interview der både henvender sig til dig, der elsker katte og til dig der lige akkurat kan udstå dem - på afstand. (Astrologisk tænkning vil sige, at Jomfru-energien er generelt bedre til dyr end alle andre...)

Giv den et lyt, del den med din ven og mærk kærligheden direkte fra mit til dit hjerte. 

- Mannah

Ps Find mere om katte-ekspert Michelle Garnier her: https://michellegarnier.dk/

Pps lidt visuals fra vores udflugt: https://youtu.be/K5-eLvLNV6k