Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 7, 2019

"Det vi ikke kan se, fylder mere end det vi kan se. Vi skal turde at være i uvished, give slip på det ukendte og  lade os informere fra det meditative på lige fod med det analytiske"

siger Nikolaj Flor Rotne i dette interview om den nye tids lederkompetencer, om det accelererede, antropocentriske moderne samfund, der hele tiden er på vej. Nikolaj minder os om vigtigheden af den tilstand vi er i, når vi er på vej.

Det er ikke hans første medvirken i podcasten - vi nævner indimellem den tidligere samtale sammen med hans partner, Didde. LYT gerne til den HER: http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/103-find-din-livsvej-stilhedsrevolutionen-didde-og-nikolaj-flor-rotne-lyden-af-et-bedre-liv

DENNE samtale handler om åndens verden i et hierarkisk arbejdsliv, hvor der er magt på spil. Ifølge Nikolaj er der hjælp at hente i en poetisk billedverden, og jo mere vi går fra adskilthed til samhørighedsoplevelse, vil vi udvikle de kompetencer, der er brug for i den tid, vi er i. 

Vi taler om arbejdsliv, ledelse og hvordan vi træffer beslutninger i en travl hverdag. 

Find mere om Nikolaj og stilhedsrevolutionen her:

http://www.stillnessrevolution.com/

https://www.youtube.com/channel/UCkv9DKlxd2jJLG4zFSGAdow

Nikolaj har solen i stenbukkens tegn i sit horoskop, hvilket får mig til at lede efter pligt, commitment, selvdisciplin, modenhed og en naturlig evne til at navigere i hierarkier - men det er aldrig så simpelt i et horoskop. Det smukke er at hans partner, Ditte, også er stenbuk - og de har Saturn i samme hus. Hende vil du møde på enmandshånd om en uge. Stay tuned:-)

- Mannah