Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 21, 2019

 

"Du kan finde ud af, hvor du ligger på vibrationsskalaen og bruge metoden til at hæve niveauet indenfor det udgangspunkt. Derudover kan du flytte selve det område, du vibrerer indenfor til et højere niveau" siger Nikolaj Flor Rotne.

I denne udsendelse gennemgår Nikolaj manifestationsmetodens 5 trin. Hør hvorfor vi starter med at skabe fra en overskudstilstand og hvordan vi sikrer os, at vores målsætninger er relevante. Kan vi undgå at dybe overbevisninger blokerer for skaberkraften og fremdriften? Hør også om hvordan enhedoplevelse, chakrabalancering, intuition og dit mod, timing og handlekraft er vigtige elementer i manifestationsprocessen. 

En del af manifestationsmetoden handler om overgivelse, om at give det over til noget, der er større end dig. Nikolaj understreger også, at hvis vi kun skaber resultater indenfor et selvisk univers, vil vi aldrig blive forløst.

Lyt med og nyd også Nikolajs digt 'The Great Falling' med musik til. På Stillness Revolution's youtubekanal kan du se inspirationsvideoer og meditative poesi musikvideoer med blandt andet The Great Falling: https://www.youtube.com/user/Stilhedsrevolutionen

Nikolaj arbejder med ledelsesudvikling og du kan finde mere om det lige her: http://www.stillnessrevolution.com/

Vi vil elske at høre hvad du synes om samtalen - skriv på lyden af et bedre livs facebookside. Tjek også gerne min nye hjemmeside mannahguldager.com og tilmeld dig alt det du kan komme til. Det vil jeg blive så glad for. Fx har jeg sat den næste sæsons talkshow up, så book endelig din plads nu - det er fuldstændig unikke oplevelser som jeg så gerne vil have dig med til. 

Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især din skabelsesproces

- Mannah