Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 28, 2019

"Hvis vi kan se vores livsvej ligge tydeligt foran os, kan vi være sikre på at det ikke helt er den rigtige vej, for vi kan ikke regne alting ud" siger Didde Flor Rotne i den sidste del af Lyden af et bedre livs sommer-retræte.

Didde taler om dansen med sårbarhed, om balancen mellem åbenhed og beskyttelse, de unikke livsveje og nødvendigheden af at finde sin egen vej at gå.

Didde er livsformålsguide og fortæller i denne udsendelse om de 5 former for mod, der bringer os tættere på sjælen.

Modet til 1) at sige nej 2) At finde din stemme og lytte til den og følge den 3) At leve i uvished 4) At leve i skønhed og 5) Modet til at stå i din egen kraft

Didde overrasker mig ved at spørge ind til mig og jeg aner efterhånden en planlagt intervention  - og det har jeg ønsket mig lige siden jeg for år tilbage så en tv-serie om interventioner. Det var vist i forbindelse med misbrug, men alligevel. Tænk at andre gider interessere sig for om du er på rette kurs!

Find mere om Didde og stilhedsrevolutionen på deres hjemmeside her: http://www.stillnessrevolution.com/

Tjek da også lige astrologen her: https://mannahguldager.com/shop

Vi glæder os til at høre fra jer på Lyden af et bedre livs facebookside for eksempel eller instagram, youtube eller linkedin (selvom sidstnævnte er et benhårdt marked!)

- Mannah

PS næste søndag er jeg tilbage fra retræte og i gang med at tale sunde tarme med en gengænger i podcasten. Kan du gætte hvem?