Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Aug 4, 2019

 "Glem HUSK! Jeg fik også at vide hos lægen, da jeg var 15, at jeg skulle tage HUSK- pulver, men jeg fik forstoppelse af det. Når man har irritabel tarm, som jeg havde, har man vekselmave og får man loppefrøskaller der suger væske til sig, vil det give konstant forstoppelse!" 

Sådan siger kostvejleder, Lene Hansson, der også var med i podcastens fjerde episode! Her er hun sammen med personlig træner, kostvejleder og Lenes medforfatter til bogen "Elsk din tarm", Christine Erritzøe.

Lene og Christine arbejder begge med FODMAP diæten, kostkombinering og metasundhed*. I denne episode får vi en tour  igennem fordøjelsessystemet og også ind bag følelserne, der er medskabere af fordøjelsesproblemer. De konflikter vi mennesker har, kan koges ned til tre  - territorielle, parring og identitets-konflikt. De er alle essentielle for vores overlevelse, og nøglen ligger i at finde ud af, hvilken konflikt vores fordøjelsesproblemer bunder i.

Det er et infomativt afsnit med masser af indsigter, både fysiologiske og psykologiske, for tarmen er i høj grad påvirket af vores følelsesmæssige tilstand. Derfor er det så fint at Christine og Lene siger ELSK din tarm - som i at kærligheden, også her, er vejen til balance.

LYT med og opdag nye dimensioner af de samme gamle tarme:-)

Link til Christine Erritzøe: http://sundogaktiv.com/kontakt/

Link til Lene Hansson: https://lenehansson.dk/

Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især ..om du får nok vand at drikke. Jeg har hørt i denne episode, at det er et godt sted at starte. 

Tjek altid gerne https://mannahguldager.com/ og kom med i noget af det sjov, jeg finder på. 

- Mannah

* Hvis du missede afsnittet om Metasundhed, så find det via dette link: http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/113-metasundhed-helbred-de-flelsesmssige-rsager-bag-dine-fysiske-symptomer-nadia-zarling-lyden-af-et-bedre-liv