Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Aug 18, 2019

"I Familieopstilling narres hjernen og nervesystemet til at tro, at det er de virkelige Familiemedlemmer, som er til stede i rummet - levende som døde. Det betyder at man kan bearbejde temaer i slægten, som ellers er umulige at få fat på. Og det virker"

Sådan siger Liv Dhanyo, der er hovedperson i dette interview om Familieopstilling.

Opstillingsmetoden er udviklet af præst og psykoterapeut, Bert Hellinger, i 1980erne. Først i 1994 begyndte han den første familie-opstilling for grupper, og siden da er fænomenet vokset til store dele af verden.

Men hvad er så familieopstilling? Hvis du har hørt anbefalinger af metoden, kan det lyde magisk, fordi du hører om mennesker der vidste hvad de skulle sige og hvordan de skulle agere, uden at de fik det at vide. Men Liv Dhanyo siger, at der ikke er noget overnaturligt i det - lyt med her til hendes grundige og gode beskrivelse af hvad der sker, når en familie eller en situation opstilles. 

Liv er grundlægger og leder af "Institut for systemisk opstilling og familie opstilling" og hun har vanvittigt travlt for tiden. Både fordi familieopstilling for alvor er blevet populært som terapeutisk metode og fordi hun er i den livscyklus (astrologisk set) hun er i, hvor hun har mulighed for at dele sin brede visdom med mange mennesker - du kan læse mere om hende og arbejdet her: https://isfo.dk

Jeg har glædet mig til at dele denne øjenåbnende episode med dig- så skriv endelig på Lyden af et bedre livs facebookside hvad du tog med dig. Jeg er evigt taknemmelig for enhver anbefaling.

- Mannah (www.mannahguldager.com)