Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Sep 15, 2019

"De tre principper er for mig forståelsen af, at jeg er mig og ikke mine tanker. Det eneste, der kan forhindre mig i at være mig, er mine tanker"*

Dette er afsnit to i samtalen med psykolog og forfatter Mette Louise Holland, der personligt har opdaget at hun kan stole på livets design. Mette Louise arbejder med Sydney Banks principper. Der er intet at rette op, ifølge dette perspektiv. Vi er fantastiske væsener - før det vi tænker vi er - og således går vi ind i hvad de her TANKER er - og hvad de potentielt kan blokere for. Hvis vi giver slip og laver livet udtrykke sig igennem os, kan vi blomstre uden anstrengelse - er forståelsen. Sydney Banks taler om det der sker før formen og hvordan oplevelsen ikke er solid. 

I dette afsnit spørger jeg indtil Mette Louises parforhold - og mere præcist, hvordan de kvinder der ikke har en mand der op i noget som helst selvhelbredende, overlever følelsesmæssigt! 

Spoiler Alert: Mette Louise svarer blandt andet, at man kan være sammen i et parforhold med hvem som helst og være fuldt ud glad.

Det er et MUST HEAR afsnit og jeg glæder mig til at høre dine kommentarer på facebooksiden.

Links til Mette Louises bog:

http://ditselvhelbredendesind.dk/

og praksis: http://intaktsundhed.dk/

og Sydney Banks: https://threeprinciplesfoundation.org/about-sydney-banks/

PS

Jeg beklager lyden på de her afsnit - jeg skal generelt have en teknisk støtte pædagog ved min side hele tiden! Det bliver løst ASAP. Håber du kan tilgive det og måske endda se det retro i det... og hey indholdet er sublimt.

Kærligst fra Mannah og få nu lige undersøgt: https://mannahguldager.com/

*Citat fra bogen "Dit selvhelbredende sind" fra en af case-historierne.