Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Oct 20, 2019

"På et tidspunkt bliver instrumentet en del af en", siger Astrolog og forfatter Claus Houlberg i dette interview, fordi han ikke længere tænker over tydningen af et horoskop - han SER den.

Det er det, han især brænder for at lære videre til sine elever. Sammen med et fokus på BRUGEN af astrologisk viden. Med 50 års studie af himmelrummet, efter at have grundlagt og kørt samtlige astrologiske skoler og skrevet 13 bøger, herunder om den danske astrologis historie, er Claus Houlberg noget af en legende.

I dette interview taler vi netop om brugen af astrologi. Hvor jeg selv gerne vil kombinere den astrologiske indsigt med en terapeutisk ramme, har Claus Houlberg gjort sig andre erfaringer. Begge kan vi konkludere at astrologi er et sprog, der kræver sit at formidle til dem, der ikke taler det.

Claus Houlberg fortæller også om esoterisk astrologi som et opgør med materialistisk astrologi, om hvor vigtigt det er, at vi kender vores personlige "HVORFOR", og om hvorfor astrologer her til lands før i tiden kæmpede mod hinanden frem for at samarbejde og støtte op om forskellige perspektiver. Sidstnævnte fik Claus til at stifte Astrologisk Selskab som i dag afholder forskellige arrangementer for astrologi-interesserede. Personligt prøver jeg at samle et netværk for professionelle astrologer, for at styrke både de indre linjer og etableringen af astrologens arbejde som respektabelt i samfundet.

Lyt med hvis du vil vide mere om Claus Houlbergs syn på astrologien og hvad den egentlig kan give os. Jeg kan varmt anbefale at du lytter med, selvom jeg var skide nervøs.

Læs mere om Claus Houlberg her: http://asak.dk/index.html

Er du ikke til astrologi, så husk at følg min youtubekanal hvor jeg ugentligt har gæster med fra forskellige professionelle områder. 

Kh Mannah Guldager