Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Oct 27, 2019

"En dygtig astrolog kan hjælpe dig til at gå opad i vækstspiralen - det handler om at komme i samklang med sin sjæl" siger spirituel og psykologisk astrolog Nina Bentzon i dette interview. I et horoskop kan man nemlig se et grundmønster af energier. 

Nina Bentzon er en internationalt anerkendt astrolog, der jævnligt udgiver artikler i fagblade. Nina uddanner astrologer, superviserer nye astrologer, hun har skrevet 3 astrologibøger og oversat en række holistiske bøger. Netop den brede viden om spiritualitet synes jeg skinner igennem i dette møde - Ninas filosofi bag sit arbejde er, at kontakten til sjælen giver de bedste og mest håndgribelige resultater.

Vi taler også om den øgede interesse for astrologi, bevæggrunden og udfordringen ved det. 

Jeg kan anbefale at læse et interview Nina gav til Eurowoman for nyligt - her er et citat jeg elsker:

"Interessant nok findes der i den vestlige kulturkreds 12 tegn indenfor astrologien og 12 toner i musikkens univers. Et horoskop er for mig kosmiske noder, der viser sjælens komposition i flere dimensioner. Praktisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt. Men astrologi er ikke naturvidenskab og fungerer ikke i den ramme. Astrologien tager udgangspunkt i en antagelse af, at vi består af bevidsthed eller energi."

Hele artiklen finder du på Ninas hjemmeside sammen med meget andet godt: https://ninabentzon.dk 

https://www.facebook.com/ninabentzonastrologi/

Dette er den sidste del i mit lille forsøg på at lave en serie med astrologer. Det er min intention at der opstår større kendskab til disciplinen og dens mange former - selv er jeg opvokset i en misforståelse af astrologien som noget farligt, gudsbespottende og forkert. I dag lever og ånder jeg for nye erkendelser, der bedst kommer til mig gennem det astrologiske symbolsprog. Lad mig endelig vide på facebook.com/thesoundofabetterlife hvad du synes om stjernelæren og om det har relevans for dit liv.

Kærligst Mannah

https://mannahguldager.com/