Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Nov 10, 2019

"Mange har selv opfattelsen af, at deres bagvedliggende intentioner, er skjult for omverdenen. Det er ikke tilfældet, og mit arbejde med hestefaciliteret læring har gjort mange mennesker klogere på dette område. Når en kursist skal skabe kontakt til en hest, foregår det altid uden ord, og de scenarier, der udspiller sig, er derfor udelukkende baseret på det non-verbale sprog." (citat fra side 111 i Lone Hjorths bog."Følelser - i et åndeligt og praktisk perspektiv")

Lone Hjorth inviterede mig (Miss Mannah!) til et helt særligt hestemøde. Det hun laver har hun skrevet over 20 bøger om - 2 af dem er udgivet. De handler om følelser og energier, om hvordan vi hænger sammen og derfor om hvordan heste kan være healene for os. Følelser er energitilstande og altid hæftet til et sted i kroppen -og i stedet for at undertrykke - for når følelser undertrykkes kan de mærkes af andre mennesker på en anstrengende måde-  skal vi bruge følelserne til at manøvrere i livet. 

Det bedste ved Lone er hendes dejlige energi og varme - og det næstbedste er, at hun også har interesseret sig for astrologi og kender meget til sit eget horoskop og de nuværende planet-energier. Derfor taler vi ikke så meget om hendes horoskop, men vi runder det, og selvfølgelig har hun solen i det sjette hus, man også forbinder med DYR. Inden interviewet fortæller Lone mig, at hun ofte bliver kaldt hestehvisker - og hun er holdt op med at afvise det, for det hun laver er akkurat det, man forbinder med ordet hestehvisker. Nemlig at hun har en særlig adgang til at forstå hestenes signaler - og ikke fx at overføre sine egne følelsesmæssige projektioner på dem. Lone fortæller også om nuancerne i den energimæssige tilstand, der kan blive aktiveret i mødet med hestene.

LYT med hvis du vil vide mere om energi, følelser, heste, kommunikation - og lidt om sorg. Som noget af det sidste spørger jeg nemlig Lone til følgende citat fra hendes bog i et afsnit der angår hendes egen transformationsproces, da jeg selv lige har set den danske film Kollision, der også har et gennemgående tema om tomrum:

"Jeg har oplevet mange af mine nære dø i en tidlig alder. Sorg er den følelse, der fylder mest i sådanne livsoplevelser, men når en person dør, bliver der pludseligt også et stille tomrum, der giver
plads til følelser, man ikke turde føle, mens personen var
i live. Man kan derfor, og måske overraskende, også
fyldes af vrede over noget, man følte personen gjorde mod en, eller måske netop ikke gjorde. Man kan føle ensomheden over ikke at kunne dele sit liv med personen mere, og man kan føle tomheden efter, at noget, man havde taget for givet altid var ved ens side, ikke er der mere."

 

Læs mere om Lone Hjorth her: http://www.lonehjorth.dk/boeger-film/

Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især den plads du har til dine følelser.

- Mannah