Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Nov 21, 2019

Kære Lytter - denne handler om min tendens til at kaste mig hovedkuls ind i projekter, jeg tror på. Den er fyldt med "anbefalinger" -( det går op for mig at jeg anbefaler alt muligt) - men mest af alt er den ment som en historie, der kan få dig til at reflektere over dine egne grænser, og hvor i livet du har strukket dig for at imødekomme "din ild" - på bekostning af "dit jord".... Jeg fortæller hvordan, hver gang jeg har trukket mig fra et frivilligt engagement, har jeg fundet mig i et nyt - uden at ænse det. Jeg nævner ikke alle, men det er virkelig the story of my life. Fx kan jeg også nævne center for podcasting (Endnu en organisation jeg gerne promoverer) som jeg også meget abrupt trak mig fra, efter at have været frivillig der i næsten to år, fordi jeg havde for meget at se til og kort tid efter, lavede jeg en gruppe om astrologi på fb med ugentligt indhold, gratis naturligvis, og som blev krævende fordi jeg var for ambitiøs med hvilket indhold -  og sådan kan jeg liste det op jeg har startet efter at lukke noget andet, kun for at lukke det, sværgende at nu skulle der ro på, kun for at starte noget andet, nærmest som når man spiser et stykke chokolade og et mere og et mere- og uden at opdage det har spist alle de pakker, man havde.

Alt sammen sjovt og dejligt, men ikke fokuseret nok til at føre mig selv nogen vegne, hvilket gør, at jeg heller ikke kan hjælpe andre lige så godt. Det ændrer jeg på nu. 

Tak for at være en del af en minoritet, der har støttet, LYTTET, delt og elsket LYDEN AF ET BEDRE LIV. Af hjertet tak. Jeg håber, du vil lytte tilbage i arkivet indimellem og jeg håber, du vil opdage nye dybder af dit hjerte, ligesom jeg er i færd med. Jeg ønsker dig følelsesmæssig støtte og rigelige mængder af egenomsorg. Jeg dedikerer mig til astrologien nu og sidder klar ved telefonen, når den etablerede radiostation ringer.

Lad mig høre fra dig, hvis du er på lignende personlige rejse og har måttet lukke døre og beslutte dig for at trække grænser, for at føle dig bedre tilpas i dig selv.

Du kan finde mig via: https://mannahguldager.com/

Kærligst Mannah