Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 19, 2020

I denne samtale med kropsterapeut og clairvoyant, Camilla Sternberg, taler vi om hvordan, vi kan tilgå kroppens hukommelse i al dens kompleksitet og hvordan psykiske mønstre kan opløses gennem terapeutisk arbejde i kroppen.

Camilla bød sig til, bedst som jeg havde opgivet alt håb, og selvom jeg først kom afsted da håbet var kommet retur, var det en stor gave for mig at blive behandlet af hende. Hør i denne samtale om, hvad det er hun gør - og hvor clairvoyance kommer ind henne. Du vil få svaret på hvad kropslig hukommelse er, og hvordan du kan bruge kroppens signaler til at navigere bedre i livet. Vi taler meget om at blive AFVIST, at miste og vi runder ved et tilfælde også lige lysten til at dø. Camilla Sternberg er krebs i ottende hus, så der er sådan set ikke grænser for hvor dybt man kan gå med hende. Det er en loose samtale og dog alligevel meget informativ og opmuntrende.

- Har du husket din krop? Spørger jeg til aller sidst, og selv om det ikke er simpelt sådan både at have krop, der husker (og som har vilje og måske modvilje), er det meget fantastisk alligevel. Denne lyd blev optaget 19.3.2020 mens blandt andet massører har forbud imod at praktiserer - og jeg var så glad for, at vi holdt fast i at mødes live - med de sunde forholdsregler der nu er.

- Online kan meget, men der er også meget, der mangler når man ikke har det fysiske møde, synes jeg og især, når jeg laver lyd til jer, der ikke er fysisk til stede med mig. Så føler jeg det ekstra vigtigt, at den jeg taler med, taler med hele den her redelighed/kropslighed som er mig.

Tak for at være med på linjen, det betyder alt. 

Tjek mere om Camilla Sternberg og hendes gratis meditationer og træningsfilm på hendes hjemmeside her: http://zensation.nu/meditation/

Og ja da også mig her: https://mannahguldager.com/