Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 24, 2020

Denne episode er mine tanker bag det jeg laver - især fordi jeg gerne vil rette din opmærksomhed mod mine sessioner, som du kan få via skype. Jeg fortæller om min holdning og erfaring med fysisk versus online - det ene kan noget det andet ikke kan og vice versa!

Det ligger mig meget på sinde at fortælle om forskellen, så af hjertet tak for at trykke play. Udover det udfordres jeg undervejs, da jeg bor på et værelse, og optager herfra, hvor der her i nedlukningen ikke er nogen helt alene-tid.

Jeg bevæger ud af et par grene såsom forskellige døgnrytmer, måder at lære versus at blive forandret som person på og hemmeligheder af forskellig art....

Alt sammen startede med en lyst til at fortælle dig om mine skype-sessioner, som jeg synes fungerer rigtig godt - men det udviklede sig!

Og til sidst kommer jeg ind på ekstremisme.... det føltes vedkommende, men altså... Lyt med hvis du vil med ind bag ved det, jeg kan tilbyde.

Ellers bliv ude og vent til om et par dage, hvor jeg skal interviewe igen:-)

AF HJERTET TAK FOR AT LYTTE MED OG DELE KÆRLIGHEDEN

Kærligst Mannah

 

LINKS

 

Undervejs omtaler jeg denne episode: http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/41-drm-dig-i-live-michael-rhode-yogapodcasten

 

OG denne fantastiske hjemmeside: https://mannahguldager.com/