Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 31, 2020

Bør du have sex med din kæreste, selvom du ikke har vildt meget lyst? Hvor langt vil du gå for at gøre andre glade?  Er du knyttet til andres billede af dig eller tager du andres lidelse helt ind? Hvad skal der til i en kærlighedsrelation, for at du ikke forlader dig selv? Er du din egen bedste ven?

- Og videre endnu, hvad med at se op til sig selv, mor-billede, internalisering af barndomshjemmet, sveddunst versus hår-barbering, at blive udskammet for en moderkagesmoothie, undskyldninger til børn, at turde skille sig (radikalt) ud og om at owne de valg, der nu engang blev truffet i fortiden, frem for at fortryde og tro at andre er bedre til dit liv end dig. Uanset om de underviser på en familieterapeutuddannelse eller har en mega inspirerende video på instagram.

Podcasten peaker med dette afsnit, kære lytter!!!

Rosabel fra Our Athea skrev nemlig en sang ud fra et afsnit i Lyden af et bedre liv * - det er STORT og aldrig sket før- og at kunne bringe denne samtale som er sså fantastisk orkestreret mellem forfatter og uddannelsesleder Katrine Birk og Rosabel, er mig en ære.

Lyt med og nyd det opmuntrende selskab blendet med rå ærlighed.

Jeg anbefaler at følge de her livsinspirerende kvinder, tak for at trigge mig, tak for at synge for mig, tak for at freaking røre mig uden fysisk kontakt (pga corona) - du kan følge dem her:

 

Rosabel:

https://www.facebook.com/OurAlthea/ og https://www.instagram.com/our_althea/

 

Katrine Birk:

https://www.katrinebirk.dk/

https://www.instagram.com/katrine_birk/

Mig finder du mere om på den sædvanelige side, tjek dog gerne FAQ igen, da spørgsmålene jeg synes, er vigtige at outline der bliver flere og flere. https://www.mannahguldager.com/

 

* Dette med forfatter Tanja Eskesen: http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/144-mor-sret-at-gre-op-med-forventningerne-til-hvad-det-vil-sige-at-vre-sin-mors-datter-del-1