Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 28, 2020

Presset på tid? På overskud? På ikke at føle du kommer nogen vegne, selvom du løber? Måske føler du dig i kategorien for "insecure over-acheivers"?

- Eller måske har du fået smag for en roligere tilværelse, hvis du har været i karantæne...?

Dette afsnit handler netop om det der sker, når vi er stille - og hvordan vi kan undgå konsekvenserne af, at være for meget i "gøren". 

Du møder TO forfattere og EN stress-behandler  - alle FIRE er vi yogalærere.*

For denne samtale betyder det, at vi kommer godt ind i emnet og smager på det fra forskellige vinkler.

Den samfundskritiske hvor mindfulness er blevet brugt instrumentelt - den personlige hvor pausen ikke kan leves uden - den tragiske hvor præstationspres har ført til stress - den professionelle der åbner for forskellige veje til healing og ikke mindst forebyggelse - FØR sammen-bidningen får for store kropslige konsekvenser. 

Linda Clod Præstholm er stressbehandler, har en podcast "samtaler om stress", er sygeplejerske, coach, uddannet Somatic Experiencing (SE) Practitioner (SEP) som er en 3-årig traumeterapeutisk uddannelse. (Hvilket stemmer så fint med hendes sol i tyren i 9.hus (i hendes horoskop) - at være filosof på en kropsorienteret måde).

Du finder mere om hende lige her

https://www.lindaclodpraestholm.com/

Kirstine Stenvad og Malika Baladi har skrevet bogen "Lev Restorativt" om filosofien bag en blid yogaform med puder til alt, også øjnene. Malika og Kirstine afholder en uddannelse i restorativ yoga, hvor næste hold starter i september 2020.

I denne samtale vil du høre deres filosofi om de 8 sanser, om hvordan man guides til at mærke sin egen sandhed på deres klasser, og om hvordan der er behov for balance mellem det parasympatiske og sympatiske nervesystem.

Læs mere om den her: 

https://restorativlivsstil.dk/

Jeg glæder mig til at høre hvad du fik med dig

 

-LIGE EN NOTE til det jeg nævner i outroen:

Måneknuderne har været i stenbuk-krebs siden 6 november 2018 og SKIFTER tegn 5. maj 2020 - til tvilling skytte - de skifter tegn hver 18.måned. Det store i 2020 har altså mere været planeternes interaktion med måneknuderne. 

 

*(Jeg plejer at sige, at når man har investeret i at tage en yogalærer uddannelse, er det sjældent fordi man altid har levet det fede liv og bare gerne ville lære at guide andre ind i nogle yoga-positioner - snare oplever jeg at yogalærere har særligt behov for en modvægt til myldrende tanker. FYI.)

 

Kærligst Mannah

- som du sa-følig finder her: https://www.mannahguldager.com/