Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

May 14, 2020

Jeg har ikke kunnet finde ordet "sandhedspil" i ordbogen, men for mig betyder det, hvad der er sandt lige nu, selvom det gør freaking ondt, og det ville være lettere at gemme sig bag enten en offerrolle eller et glansbillede. Det her er et svar på alle dem, der har spurgt til min situation mht. hjem.

Jeg taler om:

hjemløshed, unity, total opløsning af fordømmelse, grænser, følelsen af at være umulig, sensitivitet, mangel på søvn og mest af alt, min personlige situation her og nu. 

For mange er denne tid god til at huske, at vi ikke VED om vi er i live i morgen. Men for mig er den tanke ikke så frugtbar, da jeg netop skal prøve at langtidsplanlægge en lille smule. 

Min intention er at dele og derfor kan jeg ikke tage mig af, hvis du lytter med i forsøget på at finde fodfejl eller ikke relatere - Den er til dig, der er med mig på rejsen og værdsætter ærlighed så vi kan se hinanden. 

Kærligst

Mannah