Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 20, 2019

Laura Storm er en visionær strategisk tænker, anerkendt som en ung global leder og verdensforandrer af flere organisationer og har de sidste 14 år skabt en del organisationer indenfor klimapolitik og bæredygtighed. Blandt andet Sustainia og senest hendes nuværende organisation Regenerators.

Laura har altid følt sig forbundet til naturen og set det som sin livsmission at kæmpe for en bæredygtig verden. Efter et personligt vendepunkt i 2015 blev naturens intelligens og vores kollektive længsel efter at forbinde os med denne dog ekstra present.

I 2015 fik Laura nemlig en voldsom hjernerystelse og blev sat ud af spillet i 2 år. Det fik hende til at indse, at hun havde livet sit liv "fra hovedet". Det var først, da hun overgav sig til stilheden på et retræte 5 måneder efter sin hjernerystelse, at hun fandt healing. Healingen var ikke kun af de fysiske smerter. Laura oplevede, at komme i forbindelse med hvem hun er. Nu lever hun med bevidsthed omkring behovet for at nære både den indre og ydre natur.

Disse indsigter er grundlaget for det arbejde kollektivet Regenerators gør med at redesigne fremtiden bæredygtigt, rådgive virksomheder i regenerativ ledelse og organisationskultur og regenerativ design af produkter og services. Laura sidder også i en række bestyrelser og ekspert-paneler for at inspirere med den regenerative tilgang.

Lyden af et bedre liv talkshow er en livsfilosofisk podcast, vi holder LIVE med publikum og mulighed for spørgsmål fra andre end mig. Det er nummer 16 i rækken af LIVE talkshows.

Dette talkshow var en del af GRØN KBH 2019.

Find mere om mig her: https://mannah.dk/

og om Laura Storm her: https://laura-storm.com/

I udsendelsen nævner vi også podcasten Sustain Daily som du kan lytte til her: https://sustaindaily.dk/category/sustain-daily-podcast/