Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

May 19, 2020

Bag en festival med yoga og talks i den spirituelle genre er der en intention! – Og en stærk forbindelse der gør det muligt at holde intentionens klare signal, selv når verden vælter. Arrangørerne af Nordic Yoga Festival er Carina Saatterup (YogaMoves )Senay Jensen (Yoganesh som tilbyder Bowspring)og Maria Nielsen (Middelfart Yoga Center) og i denne samtale vil i høre det smukke bånd de har imellem sig, mens vi taler om:

  • What to do, når man ikke orker yoga
  • Hvordan de sociale forviklinger kan opstå fx på en yogafestival
  • Værdierne i Nordic Yogafestival
  • Deres første planlægningsmøde og øjeblikshoroskopet
  • Hvad der får dem igennem, når de møder modstand
  • Hvilken yoga de selv tyr til og hvorfor
  • Hvordan de er forenet i fiskens kreative og kærlige energi
  • DET MÅSKE BEDSTE ved den her er, når Senay til sidst reciterer et digt, som hun i øvrigt gør uden noter, det er et højdepunkt!
  • Et par gange nævner vi Ditte som var med i podcasten lige her: http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/35-bowspring-ditte-bykrholm-nielsen-yogapodcasten

Og jeg vil afsløre, der indgår en trafik-analogi, jeg personligt synes kan bruges til at billedliggøre mange af livets forhold….. Og stille spørgsmålstegn ved dem.

Du kan naturligvis nå at komme med på årets festival, der starter online 18 juni.

Det vil glæde mig, om du lytter med her, uanset om den konkrete begivenhed har din interesse, da det her på kanalen altid mest handler om filosofien, om det der ikke kan røres, slet ikke købes, men som i høj grad kan føles og perspektiveres.

PS. Jeg har klippet en del høje grin ud af den her og det er noget jeg er ved at lære, hvordan jeg tackler - tak for bære over med den del. Det betyder bare, at det nogle steder "lyder klippet"- fordi det er det - det er ikke censur så meget som det er for at skåne dine ørere.

PPS. Det er ANDEN gang jeg taler med 3 kvinder, der står bag en yogafestival - hver gang er unik som man siger, så lyt evt til den første her, der vedrører en festival i København:

http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/39-yogafestivalens-bagmnd-er-tre-kvinder-yogapodcasten

LINKS:

http://nordicyogafestival.dk/

https://www.facebook.com/nordicyogafestival

 

Og da lige min også... det skal da ikke være på den måde:

 

https://mannahguldager.com/