Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 3, 2020

Her kan du høre Ingrid Brandt tale om chakraernes betydning- bl.a. siger hun at rod-chakraet angår alt der har med det fysiske liv at gøre og at hvordan en forståelse af hara-chakraet kan hjælpe til et bedre sexliv- i det hele taget selvkærligt liv.

Der er gået en uge siden det første møde med Ingrid som du finder lige her: https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/161-del-1-hj-p-nd-at-vre-inkarneret-det-ydre-som-et-spejl-p-det-indre-ingrid-brandt

In real life er der gået 2 dage og jeg dukker op lettere febrilsk uden mine noter, selvom jeg har taget virkelig mange, men min seje gæst har styr på det for mig og deler generøst ud af indsigterne from the get go. Roen breder sig som Ingrid Brandt fortæller og jeg håber bare virkelig, at du kan mærke den gode energi i det også.

Lige en note jeg dog vil dele fra hendes bog, så transmutation, transformation og transfiguration måske står endnu klarere:

Transmutaion: "En proces der sker under pres fra dagligdagens erfaringer og sjæleskontaktens magnetiske virkning og forløber som et uundgåeligt resultat af selve evolutionen."

 

Transformation: "Gennemleves på disciplens vej hvor disciplen omformer sin lavere trefoldige "tilsynekomst" eller personlighed og begynder at fremvise guddommelig "kvalitet"

 

Transfiguration: "Gennemleves hvor personligheden oplyses af sjælens fulde lys, og de tre personlighedslegemeer transcenderes fuldstændigt, idet de ganske enkelt er blevet til former, hvorigennem åndelig kærlighed kan strømme ud i menneskenes verden og frelse i gennem at skabe"

 

Lige et tip- Ingrids bog kan findes på STORYTEL hvor den kan læses som e-bog, det gjorde jeg.

 

Mere om Ingrids tilbud finder du her: https://ingridbrandt.wordpress.com/

 

Og om mig, lige her: https://www.mannahguldager.com/

 

Kærligst Mannah