Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 26, 2020

Jeg synes onani lyder lidt voldsomt. Men jeg er vild med termet selvnydelse - og i denne samtale finder vi ud af hvordan netop det, at nyde sin krop kan føre til åndelige oplevelser. Vi taler om sex, og du skal lige skrue ned, hvis der er mindreårige til stede:-) (Men der er nok altid tabu-varsel i den her pod)

Vi taler om hvordan kvinden får en orgasme, hvordan man tilfredsstiller sig selv og hvordan man beskytter sig selv i det seksuelle møde.

For nogle måneder siden skrev jeg ud på Lyden af et bedre livs facebook side, da jeg gerne ville tale med en ekspert om selvnydelse. Her blev jeg gjort opmærksom på Freja Fabrin, som jeg så havde en pirrende telefonsamtale med. På nærværende interview føler jeg mig tryg nok til at stille de spørgsmål jeg virkelig gerne vil have svar på i forhold til det seksuelle og det sensuelle.

Freja har en baggrund indenfor tantra og er nu især optaget af at hjælpe kvinder. Både gennem coaching og gennem tantra massager. Selv har hun mødt den store kærlighed og det er bestemt relevant, for der er en klar forskel på, om du og din partner er "på samme side". Vi taler om at elske med sig selv - meeen jeg har lige nogle spørgsmål til sex med en partner også. 

 

LINKS:

Til Freja:

https://daretobereal.dk/

Til Mannah:

https://www.mannahguldager.com/