Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Aug 15, 2020

I alt jeg begiver mig ud indenfor det okkulte (skjult viden) er det fuldstændig centralt at reflektere over sine natlige drømme! I dem findes nemlig de mest personlige beskeder og ledetråde.

I DENNE EPISODE gennemgår drømmeforsker og forfatter Michael Rohde nogle af de drømme, der blev sendt til mig via facebook.com/thesoundofabetterlife - vi er i kyndigt selskab med Michael Rohde, som du tidligere har mødt lige her i episode 41, hvor jeg af en eller anden grund startede med at sige hvor irriterende drømme kan være...

https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/41-drm-dig-i-live-michael-rhode-yogapodcasten

Og der er da den sandhedsværdi i det, at der er grænser for hvor interessante dine drømme er for andre - for egentlig angår de mest dig selv. Jeg er dog evigt optaget af den symbolske verden, og jeg er vildt nysgerrig på hvilke fælles billeder der bruges i drømme - og altså hvad de betyder.

I denne nærværende episode taler vi om netop de tolkninger-- der altid skal ses i den drømmendes kontekst og egne associationer-  ment til inspiration til dine egne tydninger.

Hey...... VI NÅEDE IKKE ALLE de drømme der blev skrevet- sorry, tiden var gået! TAK for at skrive og SORRY til jer, som har sendt og ikke fik svar. 

JEG HÅBER dog at Michaels tolkninger i den her, kan give jer præcis de redskaber, der skal til for selv at gå ind og løse drømmegåden.

PS. Michael er aktuel med bogen "Når gravide drømmer" og har tidligere udgivet "Drøm dig i live".

 

LINKS:

 

https://michaelrohde.dk/

https://www.saxo.com/dk/naar-gravide-droemmer_michael-rohde_haeftet_9788797191224

https://www.mannahguldager.com/