Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Aug 30, 2020

Vi starter med lige at få defineret hvad clairvoyance versus kanalisering er. Sidstnævnte kræver, at man lukker for følelserne og går op over egne tanker og personlighed.

(episoden starter dog endnu før med en lille bid af min lange ventetid - Ilse har meget tyr i horoskopet, og jeg forestiller mig det er derfor, at jeg har måttet vente lidt på hende. Men det var det hele værd!) 

Ilse Johannesen har Den Gyldne Sol og i denne episode giver hun sit bud på, hvorfor vi er her på jorden, hvordan vi heales og er katalysatorer for energien, fremfor at lade energien komme gennem kroppen.

Hun underviser i kanalisering, omnihealing og soulrelease og forklarer, hvordan vi i dag er frie til at træde ud af de karmiske rammer. Ifølge Ilse er vi ikke bundne længere - vi kan frit træde ud af det gamle paradigme og ind i glæden. 

Hun fortæller også om parallel universer - på min opfodring, da hun nævner det i en sidebemærkning :-)

Vi får til slut en slags manifestationsbøn som er vildt lækker. Generelt en episode spækket med tricks til livsmestring.

Ilse er sådan set grunden til, at jeg overhovedet laver en serie om dette - da jeg efterlyste hende/nogle som hende på facebook, og fik så gode bud, at jeg valgte at lave en serie.

Det her er fuldstændigt ventetiden værd - jeg glæder mig til at høre, hvad du fik ud af at lytte med.

LINKS:

http://dengyldnesol.dk/

https://mannahguldager.com/