Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Sep 5, 2020

"Maya Fridan er clairvoyant - er du?" Sådan lyder titlen på Mayas bog udgivet i 2011.

Og det er præcis hvad vi taler om. Vi taler om hvad er clairvoyance i Mayas perspektiv, hvorfor det var vigtigt for hende i sin tid at blive clairvoyant og endda få sin egen clairvoyanceskole, og om alle har spirituelle gaver.

Jeg starter med at blive lidt nervøs, da Maya komplimenterer mine noter, for jeg har en tendens til at sende spørgsmål forinden, som jeg ikke ser så meget på, når vi faktisk mødes. Men heldigvis er hun med på at jeg giver los, og spørger til det, jeg helst vil. I den her serie tillader jeg mig at spørge om, hvorfor vi er her - og til det svarer Maya at det handler om karma og ultimativt udvikling til kærlighedsbevidsthed. Midt i samtalen får vi en guidet meditation, som den er beskrevet i Mayas bog, så jeg håber det er muligt dig at finde nogle minutters ro til det. Ellers kan du høre det til inspiration og gøre det for dig selv senere.

Den er et MUST HEAR og jeg kan altså anbefale at høre serien i fuld længde, hvis du vil omkring emnet fra flere forskellige mangeårige erfaringer med åndeverdenen. 

Maya Fridan har fundet samtlige skorpion-elementer i sit liv - og det begejstrer astrologen....!! Stenbukken synes jeg også træder klart igennem - stenbukken må ofte gøre det hårde arbejde, fordi det er rigtigt, - den har også brug for tid til at være alene og finde hvile. 

 

PS det citat jeg ikke kunne huske fra hjemmesiden er:               

"Sammen med dine guiders energi skaber vi sammen en magi."

LINKS

https://www.maya-fridan.dk/

https://www.clairvoyanceskolen.dk/

og til mig:

https://www.mannahguldager.com/