Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Sep 19, 2020

At orientere sig efter dyderne gør ultimativt, at vi bliver det bedste vi kan være. Min gæst er filosof+++ og har virksomheden Terapiens Essens. Vi taler til sidst om hvad det så er, altså det essentielle i terapien, men først skal vi lige omkring dydslæren. Hvad er overhovedet dyder, dødssynder, en karakter og "kilden"?

Alt det taler vi om - og hvorfor det henleder os til en slags kærlighedsaffære med det ukendte. Jeg tror, det er bedst at du sætter en time af, for den her samtaletid drøner afsted.

Den er særligt mindet til dig, der er vild med filosofi.

I Ulrik Houlind Rasmussens artikel som vi bl.a. taler om i dette interview, indleder han med denne historie, som jeg lige synes du skal have med:

"En mand fandt et ørneæg og lagde det i reden hos en rugende høne i en hønsegård. Ørneungen blev udklækket sammen med de øvrige kyllinger og voksede op sammen med dem. Hele livet gjorde ørnen det samme som hønsene i hønsegården. Den skrabede i jorden for at finde orm, klukkede og kaglede,
baskede med vingerne og hævede sig indimellem et par meter over jorden. Årene gik, og ørnen blev gammel. En dag så den en fabelagtig fugl svæve majestætisk på den skyfri himmel over sig. De stærke, gyldne vinger bar fuglen uanstrengt og nærmest royalt
gennem luftens korridorer. Den gamle ørn så op og spurgte de andre høns: Hvem er det?
Det er ørnen, fuglenes konge, svarede de. Den hører til på himlen. Men vi er høns, og vi hører til her på jorden. Og således levede og døde ørnen som en høne, for det var, hvad den troede, den var." 

Go get that virtue on! :-)

- Mannah

PS LINKS

https://www.terapiens-essens.dk/

 

https://mannahguldager.com/

 

og hvis du også trænger til at høre den sang jeg tænkte på i indledningen som ikke har noget med noget at gøre, men hvor jeg bare kunne mærke længslen, det at have ventet længe...:-)

https://dai.ly/x4swkeo