Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Dec 23, 2016

Det er ret ufedt med kroniske smerter, men der er håb forude. I denne episode deler min gæst, psykoterapeut og yogalærer, Ene Ravn, forskellige tricks og en lindrende måde at leve på, når kroppen gør ondt. Lyt med når jeg spørger hende til den sygemeldte periode, til følelsen af meningsløshed og præcis hvor man skal gøre af den, hvis vennerne efterhånden har fået nok af at høre om det. Hvad med alle de alternative behandlinger derude, skal man bare give sig i kast? Lægens smerteskala, aktivitets-dosering, yoga når det gør fucking ondt og meget andet når vi omkring.

Et gennemgående tema er: accept. Det er umiddelbart ikke noget, der tiltaler mig, for hvis jeg har en ide om, at noget ikke er som det skal være, ja så lader jeg det simpelthen ikke være. Men Ene Ravn har en anden måde at forstå accept på: det er ikke accepten der afholder os fra friheden, men den der fører os dertil. For mig giver det rigtig god mening at være anerkendende overfor hele kroppen, og være til med det der er. Hvordan man så gør det – ja det svarer min gæst på.

Min bøn til dig er at du deler denne episode med dem, du kender, der har ondt. Den vil hjælpe -alene fordi vi taler om det, og det betyder meget, at få omverdenens respekt når man døjer med måske endda usynlige langvarige smerter. Ene Ravn er formidabel til både at øse ud af sin viden og have stor empati med dem, det handler om. Hun ved, at det her ikke er nemt eller lige til.

Husk glæden, feel fabulous og husk at du er så vanvittigt elskværdig.