Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 11, 2020

Der er en sjælelig forbindelse imellem mennesker og dyr  - i denne episode taler vi om hvordan kæledyrenes adfærd afspejler deres ejere.

Ved at være opmærksom på den spejling, kan dyrene hjælpe os til at se os selv mere klart.Mathilde Denning (aka animal_listening) har trænet sig op til virkelig at kunne forstå dyr - i en grad hvor hun har kortlagt 5 dyretyper som en vej til bedre at understøtte dyrs trivsel. Af en eller anden grund glemmer vi den 5. i nærværende interview...så vi gennemgår 4!

Mathilde mener at mennesker tit udsætter dyr for noget, der ikke er naturligt for dem, og ved at blive bedre til at lytte intuitivt, kan vi skabe meget bedre rammer for vores dyr.

Det kræver bl.a. mindfulness og en hel del træning at lære at tale med dyr. Lyt med og del med dem du kender af dyrevenner. Her er et klip af hvad der skete efter vores samtale:

https://www.youtube.com/watch?v=c5mGul2f2Qo

 

- Mannah

 

LINKS:

http://www.mathilde-denning.dk/

https://www.mannahguldager.com/