Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For en astrologisk konsultation kig på: mannahguldager.com

Dec 12, 2020

...hurtigt kommer du ind i samtalen, for vi holder ikke en pause - jeg har blot fiktivt delt samtalen op!

Vi starter del 2 der hvor Roald på en meget sød - men moraliserende - måde giver sit bud på en af de vanskelige samtaler som præst i en kirke, der kører en stram linje hvad angår utroskab.

Det er også i denne del, vi virkelig hører om, hvor Roalds far, så at sige, er! Det er tale om et lettere forvirrende stamtræ (men noget tyder på at de religiøse tendenser er nedarvet genetisk?) (Og nu endeligt gjort op med.)

Roald kom ind i kirken som 11 årig og jeg er født og opvokset i et missionshus - der er klare forskelle men også ligheder.

Fx blev vi begge som unge "inviteret til at stoppe" med at komme i en frikirke. Vi taler om den følgende skam og forskellige andre komplekser der måske er opstået i det kirkelige, eller måske har trukket det kirkelige til sig. Fx Frelser-komplekset som er en del af fiskens arketype. 

Roald gik all in på den asketiske livsstil og endda lettere militante - og hvem ved om jeg havde joinet, hvis jeg havde været på bornholmske kanter? Jeg tror dog mit missionske blod var blevet overvældet af tungetale og profetier.

---der er så meget mere at sige, og det gør jeg sådan set også i et kommentarspor i afsnit 193.

Tak for at lytte med og skriv som altid gerne til mig fx på facebook.com/thesoundofabetterlife

Kh Mannah

Link til Roald Bergmann som du også kan finde på IG under @roaldsfedeliv

https://www.roaldbergmann.dk/om