Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jan 10, 2021

JORDkraft, URTEkundskab, NATURarbejde, hverdagsshamanisme, et husapotek og rituelle trommerejser - Yes du kommer i godt selskab i Hyldemors Have! Maria Lisette Jacobsen er uddannet arkæolog, har arbejdet som museumsinspektør og har derudover 20 års erfaring med nordisk shamanisme.

Maria ER sådan set Hyldemors have.

I denne samtale  - som er den første i 2021 woop- kommer du up close and personal, ligesom vi godt kan lide det! Maria fortæller om sin egen livskrise for halvandet år siden.

Hun fortæller hvordan hun har brugt naturens ressourcer og shamanismens visdom til at komme oven på og transformere det svære til noget stærkt. 

OBS i fraklippet som episoden starter med, sker der det, at jeg har skrevet Marias data forkert og forvekslet hende med en krebs! Det får vi rettet op på - lige der hvor vi optager, i Marias seng. Jeg håber du ligger godt under den her...

Vi taler fortsat om naturens effekt på sindet, om sjælehentning, årshjulet og Marias 4 anbefalede urter at drikke.

Du får altså meget for pengene i den her  - og jeg håber den skorpionske livsgnist overføres til dig -I skorpionen må vi acceptere vores mortalitet og finde styrken i det daglige livsnærvær.

Du vil også få en historie om at blive sigtet på af en jæger, der førte til store erkendelser.

Du kan finde Maria her:

https://www.hyldemorshave.dk/

og mig her:

https://www.mannahguldager.com/

og teaseren her: https://youtu.be/B_1HAs7j_BM

 

Ps her er den vi omtaler i starten om sjæletab:

 

https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/186-sjletab-og-sjlehentning-ved-reikimester-anne-marie-risbjerg