Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For en astrologisk konsultation kig på: mannahguldager.com

Jan 23, 2021

Energistruktur, axis-healing og omplantning og beskæring af rødder til nyt jord! Lyt med når jeg spørger til komplementær versus etableret lægekunst.

Marianne Kirkskov er healer og fortæller levende om, hvordan hun bruger sin struktureringsevne i det energimæssige arbejde.

Du kan virkelig se frem til en spændende fortælling om vejen fra læge-gerningen til.... den spirituelle lægekunst!

DU FÅR EN KANALISERING til sidst, da Marianne Kirkskov også arbejder som kanal for åndelige mestre.

"Stjernebroen" er både navnet for Marianne Kirkskovs spirituelle praksisser, og et ord vi filosoferer lidt over i den her samtale, hvor broen for eksempel kunne være mellem den etablerede medicinbranche og energimedicin - eller sundhedsvæsenet og den alternative healingsverden - eller Marianne som kanal og den der ønsker mere forbindelse opefter/indefter. 

Find mere om Marianne her:

https://stjernebroen.dk/

og her: https://www.facebook.com/groups/spirituelselvhjaelp

 

Spirituel læge Marianne Kirkskov kan du finde på https://www.stjernebroen.dk/ og hvis du er nysgerrig på selv at være med til Magiske Meditationer ONLINE med Marianne, så klik ind og læs om “Kærlighedsgralen” her https://stjernebroen.easyme.dk/magiskemeditationer2021-1 - Forløbet begynder 11/2 - men HUSK at få rabatten med, den UDLØBER 4/2. 
Du kan også skrive dig op til hendes nyhedsbrev og være sikker på at få at vide, når hendes nye bog om Magiske Hverdagsgudinder udkommer senere i år.

 

og mig selv her:

https://www.mannahguldager.com/