Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Dec 30, 2018

Søren Vejby, skuespiller, forfatter, journalist og "full blown yogi" siger: "Det vil langsomt sprede sig. Ligesom det, du planter i din have vil sprede sig. Hvis det er roser du planter og vander, så er det dem der spreder sig langsomt" 

I denne nytårsepisode taler jeg med to fantastisk...


Dec 16, 2018

"Nogen siger, vi kvinder prøver at ligne mænd(...) men sådan ser jeg det slet ikke. Der er stillet nogle positioner til rådighed og i dag er de positioner bare til rådighed for alle, hvor vi kvinder også kan indtage de roller. Så det er ikke noget med at overtage noget fra mænd (...) Du er ikke på forhånd...


Dec 13, 2018

"Det handler om, at man får mange indtryk ind hele tiden, og hvis man ikke er god til enten at fortrænge dem eller at rubricere dem i nogle kasser, kan det komme til at vælte en omkuld," siger chefredaktør for kvindebladet Femina, Camilla Kjems, i dette interview, som også er en julegave til dig!

Det handler om...


Dec 6, 2018

"Vi lever et liv, som har modsigelser i sig. I stedet for at få rettet mennesket ind, så vil jeg hellere at vi omfavner mennesket i sin kompleksitet" siger filosoffen Anders Fogh Jensen, der nu arbejder som forstander på Vestjyllands Højskole.

Dette er part 2 af PSEUDOARBEJDE tilberedt med min begejstring for...


Dec 1, 2018

"Vi erkender altid ved siden af, eller hinsides eller af omveje. Vi kan kun se os selv i et spejl. Vi har heller ikke hørt vores egen stemme nogensinde, som andre hører den, fordi vi hører den gennem kraniet selv, og derfor lyder den lidt fremmed for os selv på optagelser, for der hører vi den mere som andre gør....