Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For at se mere om mig, klik dig ind på mannahguldager.com

Jul 23, 2021

"Kærlighed er en af de relationer, hvor sårbarheden er størst - og vigtigst. Vi kan hverken finde, bevare eller udvikle kærligheden uden at kende os selv som dem, vi er, og turde vise os selv til den anden. Og det er farligt, fordi vi kan blive så uendeligt sårede i den. Men kærligheden er også livgivende for...


Jul 16, 2021

Anne Kirstine Sørensen beskriver i sin bog MODERLAND hvordan vi står i en dyb menneskelig krise. Institutionalisering er måske grunden til at børn ikke får den nødvendige omsorg. Som hun skriver bag på bogen:

"Vuggestue, børnehave, SFO og klub. Sådan ser hverdagen ud for danske børn, fra de er under et år....


Jul 9, 2021

"Hvis vi ikke giver plads til dem, vi er inderst inde, er det svært at fuldføre nogen af vores oprindelige formål med at blive født på jorden. Som healer ønsker jeg selvfølgelig at være til rådighed som kanal, men i virke- ligheden kunne jeg ønske mig, at jeg blev arbejdsløs. For det ville betyde, at...


Jul 2, 2021

HEAL din slægtsenergi! Hvorfor? JA det vil du få en masse gode grunde til i det her TOTALE must hear af et program! Vi taler om:

- Hvad social arv er i en psykogenetisk kontekst

- At blive triggered

- Hvordan andre er statister eller stand-ins

- Hvordan de valg og handlinger, som vores forfædre tog for hundredevis af...


Jun 26, 2021

"Vi havde en fest på arbejdet... men så kom Preben" 

Sådan lyder titlen på erhvervssociolog Rikke Østergaards seneste bog om hvordan vi påvirker hinanden emotionelt. Preben er et dæknavn, og den der smitter andre med sin vibration er... dig og mig og enhver. Spørgsmålet er:

Om vi kan tage ansvar for de usynlige...