Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For en astrologisk konsultation kig på: mannahguldager.com

Dec 2, 2021

”Mange ledere har fornemmelsen af at befinde sig i et ingenmandsland – mellem noget, der ikke længere fungerer, og et ønske for deres arbejdsliv, de ikke kan sætte ord på.” (Integreret Lederskab, 2021, s 18)

I 20 år har Eva Svane arbejdet med forandringsprocesser og ledelse. Eva beskriver nu hvordan sjælen i...


Nov 26, 2021

Kun til faste lyttere. En solo fra sygesengen, om mine trængsler og kropslige udfordringer OG om hvad jeg mener er den vigtigste og mest helbredende ingrediens i det sociale arbejde. 

I øvrigt kender jeg tilfældigvis 2 ressourcer til dig der som er low on cash, high on pain - De er begge healere under uddannelse: 

1)...


Nov 19, 2021

MUST HEAR hvis du er nysgerrig personlig udvikling, på tarot og måske endda allerede ejer et sæt, og trækker, kort. Find gerne dine kort frem og følg med når vi gennemgår the major arkana /Trumf kortene - eller glid ind i en hvilende bevidsthed og lad dig føre igennem helte-rejsen. 

Sofie Golodnoff, forfatter...


Nov 13, 2021

Op igennem tiden har fænomenet eklipser fascineret mennesker, fordi lysets blokering startede dramatiske hændelser. I gammel tid blev eklipser tolket som vrede Guder, der slukkede for lyset. Det viste sig særligt faretruende for verdens ledere. I dag er der nogle ganske andre perspektiver og observationer, men...


Nov 13, 2021

ANBEFALET "Det er muligt at have et fedt job, uden at knokle sig ihjel". Simone Hyldahl har dedikeret sig til arbejdet som karriere-mentor for mennesker, der ønsker "noget mere"- ligesom hun selv gjorde.

JEG (Mannah) ønsker mere, Hvad med dig? Du vil høre en rimelig frank samtale om Simones sammenbrud,...