Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Dec 30, 2021

Vi taler med psykoterapeut og meditationslærer, Simon Vittus Jasper Hansen i dette årets sidste afsnit om integreret spiritualitet, forskellige praksisveje og det personlige livsformål. Indledningsvist spørger jeg til Simons universitetsuddannelse i filosofi; om at gå fra de etablerede uddannelsesinstitutioner til...


Dec 23, 2021

Kender du til en intensitet, der borer et nærvær igennem luften, så du ved, at alle følelser i dig er accepteret? Kender du også til en intensitet, der er emotionelt ødelæggende, giftigt, fortærende og måske ender i stalking?

Så har du mødt den højere og den primitive besvarelse på skorpion-energien! I...


Dec 16, 2021

"Den psykologiske holdning til selvmord og død medfører sprængning af gamle, rodfæstede tabuer. At åbne begravede indgange kræver styrke, og jo stærkere modstanden er, desto mere forsvarer man sit eget domæne. Den her fremlagte bog bærer derfor mere præg af at være et kampskrift. Vi vil diskutere hindring af...


Dec 10, 2021

Det er NU "En tid på året, hvor menneskes sjæl har mulighed for at åbne sig for det indre åndelige liv". Sådan skriver Ann Bjerre om De 12 hellige nætter, der er som et energetisk vindue, en portal, til sjælenes essens og kraft.

Denne magiske energi starter allerede den 12.december med forberedelsen op til den...


Dec 2, 2021

”Mange ledere har fornemmelsen af at befinde sig i et ingenmandsland – mellem noget, der ikke længere fungerer, og et ønske for deres arbejdsliv, de ikke kan sætte ord på.” (Integreret Lederskab, 2021, s 18)

I 20 år har Eva Svane arbejdet med forandringsprocesser og ledelse. Eva beskriver nu hvordan sjælen i...